Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu.

Książka wydana w 2019 roku. Autor książki: Zofia Pająk. Okładka: Twarda. Kod ISBN: 9788381440400
4,8
18 opinii
10+ kupionych ostatnio
68,76
Program Ochrony Kupujących
Wysyłka od 2,99 zł
Wysyłka jutro
Ikona zapakuj na prezent
Zapakuj na prezent

Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu. - Opis i dane produktu

Szkoła cukiernictwa 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku

JEDNOŚĆ

Szefowie kuchni z prestiżowej szkoły gotowania Cordon Bleu prezentują ponad 100 przepisów cukierniczych zilustrowanych i objaśnionych krok po kroku. Jest to propozycja różnorodnych przepisów: od wielkich popularnych klasyków ciastkarstwa (typu ciasto opera czekoladowo-pistacjowe, ciasto Trzech Króli, tort szwarcwaldzki, placek z truskawkami, makaroniki z malinami itd.); poprzez łatwe, rodzinne przepisy (czekoladowe micuits, muffiny z mango i z czekoladą, gorące suflety waniliowe, tartę Tatin z jabłkami itd.); po przepisy innowacyjne (ptysie z yuzu i z czekoladą, kostki waniliowe z fiołkami krystalizowanymi, tartaletki czekoladowo-ślazowe, tort z aloesem i z poziomkami itd.). Pod koniec książki znajduje się opis przyborów cukierniczych i składników potrzebnych do przygotowania deserów oraz podstawowych ciast.

Wszystkie przepisy są zilustrowane, często towarzyszy im porada szefa kuchni.

Szkoła Cordon Bleu dzieli się wszystkimi sekretami cukierniczymi i Czytelnik naprawdę może zostać prawdziwym cukiernikiem.

Szkoła Cordon Bleu została założona w Paryżu w roku 1895. Z czasem powstała światowa sieć tych elitarnych szkół kształcących profesjonalistów i amatorów gotowania. Nauczycielami są tam laureaci wielkich, francuskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych. Są pasjonatami gotowania i z chęcią przekazują swoją wiedzę i doświadczenie studentom z całego świata.

Autorzy: Platon Dolivier

EAN: 9788381440400

Głębokość: 35.000000

ISBN: 978-83-8144-040-0

Liczba stron: 512

Oprawa: Twarda

Rodzaj: Książki

Rok wydania: 2019

Szerokość: 235

Tłumaczenie: Zofia Pająk

Wydanie: 1

Wydawnictwo: Jedność

Wysokość: 286


  • Autorzy: Platon Dolivier
  • Tłumaczenie: Zofia Pająk
  • Wydanie: 1
  • Rok wydania: 2019
  • Oprawa: Twarda
  • ISBN: 978-83-8144-040-0
  • Wysokość: 286
  • EAN: 9788381440400
  • Szerokość: 235
  • Głębokość: 35.000000
  • Rodzaj: Książki
  • Wydawnictwo: Jedność
  • Liczba stron: 512

Szkoła cukiernictwa 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku

JEDNOŚĆ

9788381440400 PLA-9788381440400

Podstawowe informacje

Autor Zofia Pająk
Wybrani autorzy ? Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa ? Jedność
Okładka ? Twarda
Rok wydania ? 2019
Ilość stron ? 512
Język oryginału Francuski
Tematyka ? Desery
ISBN 9788381440400
Model twarda

Produkty rekomendowane

Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu. - Opinie

Klienci, którzy kupili Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu., mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.

4,8
18 opinii
/
100%
akcja
/
100%
fabuła
/
75%
jakość wydania
Liczba głosów: 18 Liczba opinii: 18
CeneoAI
Podsumowanie wygenerowane przez sztuczną inteligencję na podstawie 18 najbardziej użytecznych opinii użytkowników.
Użytkownicy napisali
Szkoła cukiernictwa zyskała bardzo pozytywne opinie użytkowników, którzy zachwycają się jej wysoką jakością wydania, estetyką oraz merytorycznymi przepisami. Użytkownicy podkreślają, że książka jest idealna zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych miłośników cukiernictwa, a także doskonała na prezent.
Zalety wspomniane przez zdecydowaną większość
Wydanie
Przepisy
Uniwersalność
Przydatność
0
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
PIĘKNIE WYDANA KSIĄŻKA, idealna na prezent dla każdej pani domu, chcącej poznać tajniki cukiernictwa, książka w twardej oprawie
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobra, merytoryczna, pozycja. świetne przepisy dla rozpoczynających przygodę z cukiernictwem
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Fajna książka. Kupiłam ją jako prezent dla synowe, ale sama z przyjemnośćią ją obejrzałam. Polecam
Zalety
akcja
fabuła
jakość wydania
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Świetne przepisy, dobrze wyjaśnione. Idealna książka dla każdego adepta cukiernictwa
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjne wydanie. Piękna książka na prezent.
Kupiono w
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
ŚWIETNA KSIĄŻKA DLA MIŁOŚNIKÓW CUKIERNICTWA
Zalety
akcja
fabuła
jakość wydania
Kupiono w
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Pięknie i przejrzyście wykonana!
Kupiono w
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Piękne wydanie i dużo cennych porad
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Idealna książka dla osoby początkującej.
Zalety
akcja
fabuła
jakość wydania
Kupiono w
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Książka jest extra.
Skomentuj opinię

Produkty rekomendowane

Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu. - Pytania i odpowiedzi

Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.

Produkty rekomendowane

Wybrane oferty

Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku. Le Cordon Bleu. - Pozostałe oferty

Pokaż wszystkie 28 ofert ?

Historia cen - trend cenowy

Aktualnie najniższa cena: 57,79

Często kupowane razem

Produkty rekomendowane