Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposaże - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE Cz.4
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
9788389184726 Autor: Anna Derbis, Lidia Linka Wydawnictwo: Format AB Oprawa: miękka Liczba stron: 248 Format: 16.5x23.5 cm
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
- Stan: Nowy
- ISBN: 9788389184726
- Wydawnictwo: Format-AB
- Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Autor: Anna Derbis, Lidia Linka
- Rok wydania: 2017
- Klasa: wieloletnie
- Okładka: miękka
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.452
- Liczba stron: 248
- Numer wydania: 1
- Seria wydawnicza: Zrozumieć Fizykę
- Szerokość produktu: 16.5
- Wysokość produktu: 24
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Miękka |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2016 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 248 |
Szkoła ?Rodzaj szkoły wskazuje, do jakiego typu placówki edukacyjnej przeznaczone są podręczniki, uwzględniając różnice między nimi, co pozwala dopasować materiały do programu nauczania. | Szkoła średnia |
Przedmiot ?Przedmiot w podręcznikach szkolnych to konkretna dziedzina nauki lub temat, który jest omawiany i uczony w danej książce. | Edukacja dla bezpieczeństwa |
Rodzaj ?Rodzaj książki w podręcznikach szkolnych określa jej formę i treść. | Tradycyjne podręczniki |
ISBN | 9788389184726 |
Produkty rekomendowane
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposaże - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposaże- Oferty
-
- Dane i opinie o matras.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
39,27złŻywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
-
- Dane i opinie o chodnikliteracki.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
39,27złŻywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
-
- Dane i opinie o Księgarnia znak.com.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
39,41złŻywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii | [DARMOWA DOSTAWA OD 89ZŁ]
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 39,27zł
Często kupowane razem
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Zobacz także
Wybrane oferty
?
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposaże - Opinie
Klienci, którzy kupili Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposaże, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane