Clearspring Bio Pasta Miso Hatcho 300G

5,0
1 opinia
40,76
Program Ochrony Kupujących
Wysyłka od 9,99 zł
Wysyłka do 3 dni

Clearspring Bio Pasta Miso Hatcho 300G - Opis i dane produktu

Opis produktu

Pasta ze sfermentowanych ziaren soi, o bogatym pełnym smaku. Używać zamiast soli ( 1 łyżeczka na 1 kubek płynu) do zup, sosów, unikać gotowania. Produkt niepasteryzowany.

Wartość odżywcza w 100 g produktu

Wartość energetyczna (kj/kcal) 895/214
Tłuszcz 10.4
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.12
Węglowodany 12.7
w tym cukry 1.8
Błonnik 6
Białko 23.3
Sól 10.75

Skład

Całe ziarna soi* (65%), woda, sól morska, prażona mąka jęczmienna flour*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Informacja alergenna

alergeny: gluten, soja
możliwe alergeny: gluten, soja

Warunki przechowywania

Przechowywać w temp. Poniżej 15 st. C. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Pod wpływem

Gwarantowany termin przydatności: 60 dni

Podstawowe informacje

Marka Clearspring
Rodzaj Azjatycka
Waga (g) ? 300
Cechy ? Produkt ekologiczny, Produkt wegański, Produkt wegetariański

Produkty rekomendowane

Clearspring Bio Pasta Miso Hatcho 300G - Opinie

Klienci, którzy kupili Clearspring Bio Pasta Miso Hatcho 300G, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.

5,0
1 opinia
/
0%
aromat
/
0%
jakość
/
0%
smak
Liczba głosów: 1 Liczba opinii: 1
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Polecam

Produkty rekomendowane

Clearspring Bio Pasta Miso Hatcho 300G - Pytania i odpowiedzi

Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.

Produkty rekomendowane

Clearspring Bio Pasta Miso Hatcho 300GOferty

Historia cen - trend cenowy

Aktualnie najniższa cena: 40,75

Często kupowane razem

Produkty rekomendowane

Zobacz także