Hotelarstwo Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik cz. 5 - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB
Beata Sawicka (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red
- Wydawca: Format-AB
- Rok wydania: 2015
- Oprawa: broszurowa
- Ilość stron: 370
- Nr dopuszczenia: 67/2015
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2015.
[Stamp,9788389184672,4/12/2023 2:49:51 PM]
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Autor | ROMUALD ZABROCKI, ZYGMUNT MIETLEWSKI, Karol Krajewski, TERESA MIKULSKA, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, AGNIESZKA BOBOLA, ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ, Beata Sawicka |
Wybrani autorzy ?Wybrani autorzy to pisarze, którzy wyróżniają się w danej dziedzinie literatury, znani z tworzenia wyjątkowych i cenionych dzieł literackich. | Praca zbiorowa |
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Miękka |
Format | 165x235 mm |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2015 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 370 |
Szkoła ?Rodzaj szkoły wskazuje, do jakiego typu placówki edukacyjnej przeznaczone są podręczniki, uwzględniając różnice między nimi, co pozwala dopasować materiały do programu nauczania. | Szkoła średnia |
Klasa ?Klasa oznacza konkretny rok lub stopień edukacji, dla którego podręcznik jest przeznaczony. Pomaga dostosować treść do poziomu rozwoju i wymagań uczniów. | 1 |
Przedmiot ?Przedmiot w podręcznikach szkolnych to konkretna dziedzina nauki lub temat, który jest omawiany i uczony w danej książce. | Przedmioty zawodowe |
Rodzaj ?Rodzaj książki w podręcznikach szkolnych określa jej formę i treść. | Opracowania, Tradycyjne podręczniki |
Język oryginału | Polski |
ISBN | 9788389184672 |
Produkty rekomendowane
Hotelarstwo Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik cz. 5 - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
-
Najgorętsze okazje do -30%
- Dane i opinie o Empik
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
41,77złHotelarstwo. Część 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum
Hotelarstwo Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik cz. 5 - Pozostałe oferty
-
Zapakuj na prezent
- Dane i opinie o matfel.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
41,28złHotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB - Beata Sawicka (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 41,28zł
Hotelarstwo Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik cz. 5 - Opinie
Klienci, którzy kupili Hotelarstwo Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik cz. 5, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane