Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja

Książka wydana w 2015 roku. Autor książki: Kocierz Katarzyna. Okładka: Miękka. Kod ISBN: 9788302147371
4,5
12 opinii
56,52
Program Ochrony Kupujących
Wysyłka od 5,99 zł
Kup do 15:00 - wysyłka dzisiaj

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Opis i dane produktu

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To

WSIP PODRĘCZNIKI

__________________________________________________________________



Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
Autorzy: Katarzyna Kocierz
EAN: 9788302147371
Głębokość: 10.000000
ISBN: 9788302147371
Liczba stron: 288
Oprawa: Miękka
Rodzaj: Książki
Rok wydania: 2022
Szerokość: 170
Wydanie: 7
Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
Wysokość: 242

__________________________________________________________________



  • Autorzy: Katarzyna Kocierz
  • Wydanie: 7
  • Rok wydania: 2022
  • Oprawa: Miękka
  • ISBN: 9788302147371
  • Wysokość: 242
  • EAN: 9788302147371
  • Szerokość: 170
  • Głębokość: 10.000000
  • Rodzaj: Książki
  • Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
  • Liczba stron: 288
_________________________________________________________

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .

Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.

__________________________________________________________________

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To

WSIP PODRĘCZNIKI
Numer: 9788302147371, ATE-139778.
Waga: 1.01 kg.

Podstawowe informacje

Autor Kocierz Katarzyna
Wybrane wydawnictwa ? REA
Okładka ? Miękka
Format 17,6x25,0
Rok wydania ? 2015
Ilość stron ? 288
Szkoła ? Szkoła średnia
Klasa ? 1
Przedmiot ? Technika i informatyka
Rodzaj ? Tradycyjne podręczniki
Język oryginału Polski
ISBN 9788302147371

Produkty rekomendowane

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Opinie

Klienci, którzy kupili Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.

4,5
12 opinii
/
100%
akcja
/
100%
fabuła
/
100%
jakość wydania
Liczba głosów: 12 Liczba opinii: 12
CeneoAI
Podsumowanie wygenerowane przez sztuczną inteligencję na podstawie 11 najbardziej użytecznych opinii użytkowników.
Użytkownicy napisali
Użytkownicy pozytywnie oceniają podręcznik 'Technika w produkcji cukierniczej', zwracając uwagę na jego interesujący charakter oraz wysoką jakość. Wiele osób podkreśla zadowolenie z zakupu, co sprawia, że książka cieszy się dużą sympatią wśród czytelników.
Zalety wspomniane przez większość
Interesująca treść
Szybka dostawa
Nieliczni wspomnieli następujące wady
Brak szczegółowych recenzji
Liczne 'OK'
0
Ocena: 4,5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Nie wypowiem się na ten temat , bo to zawód wnuka , a obecnie nie ma ma go z nami .
Kupiono w
Ocena: 4,5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
wszytko super szybko
Zalety
akcja
fabuła
jakość wydania
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Ksiazka bardzo interesujaca
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry.
Zalety
akcja
fabuła
jakość wydania
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Wszystko ok
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Super
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
ok
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
ok
Skomentuj opinię
Ocena: 5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Oki
Skomentuj opinię
Ocena: 0,5/5
Zaufana Opinia potwierdzona zakupem
Nie przyjęłam zamówienia.
Skomentuj opinię

Produkty rekomendowane

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Pytania i odpowiedzi

Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.

Produkty rekomendowane

Wybrane oferty

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Pozostałe oferty

Historia cen - trend cenowy

Aktualnie najniższa cena: 54,87

Często kupowane razem

Produkty rekomendowane