Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To
WSIP PODRĘCZNIKI__________________________________________________________________
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
Autorzy: Katarzyna Kocierz
EAN: 9788302147371
Głębokość: 10.000000
ISBN: 9788302147371
Liczba stron: 288
Oprawa: Miękka
Rodzaj: Książki
Rok wydania: 2022
Szerokość: 170
Wydanie: 7
Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
Wysokość: 242
__________________________________________________________________
- Autorzy: Katarzyna Kocierz
- Wydanie: 7
- Rok wydania: 2022
- Oprawa: Miękka
- ISBN: 9788302147371
- Wysokość: 242
- EAN: 9788302147371
- Szerokość: 170
- Głębokość: 10.000000
- Rodzaj: Książki
- Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI
- Liczba stron: 288
_________________________________________________________
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .
Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .
Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
__________________________________________________________________
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To
WSIP PODRĘCZNIKI Numer: 9788302147371, ATE-139778. Waga: 1.01 kg.
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Autor | Kocierz Katarzyna |
Wybrane wydawnictwa ?Wybrane wydawnictwa to renomowane firmy, które publikują książki, znane z wysokiej jakości, różnorodności tytułów i często specjalizujące się w konkretnych gatunkach literatury. | REA |
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Miękka |
Format | 17,6x25,0 |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2015 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 288 |
Szkoła ?Rodzaj szkoły wskazuje, do jakiego typu placówki edukacyjnej przeznaczone są podręczniki, uwzględniając różnice między nimi, co pozwala dopasować materiały do programu nauczania. | Szkoła średnia |
Klasa ?Klasa oznacza konkretny rok lub stopień edukacji, dla którego podręcznik jest przeznaczony. Pomaga dostosować treść do poziomu rozwoju i wymagań uczniów. | 1 |
Przedmiot ?Przedmiot w podręcznikach szkolnych to konkretna dziedzina nauki lub temat, który jest omawiany i uczony w danej książce. | Technika i informatyka |
Rodzaj ?Rodzaj książki w podręcznikach szkolnych określa jej formę i treść. | Tradycyjne podręczniki |
Język oryginału | Polski |
ISBN | 9788302147371 |
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
-
- Dane i opinie o bookland.com.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
56,52złTechnika w Produkcji Cukierniczej. Tom 1. Wyroby Cukiernicze. Podręcznik do Nauki Zawodu Cukiernik
-
- Dane i opinie o Empik
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
58,27złTechnika w produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Podręcznik
-
- Dane i opinie o czytam.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
57,87złSzybka wysyłka Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 WSiP
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Pozostałe oferty
-
- Dane i opinie o Ameo.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
54,87złTechnika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4
-
- Dane i opinie o podrecznikowo.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
55,80złTechnika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimn
-
- Dane i opinie o chodnikliteracki.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
55,81złTechnika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4 Szkoła ponadgimnazjalna
-
- Dane i opinie o matras.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
56,40złTechnika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4 Szkoła ponadgimnazjalna
-
- Dane i opinie o dvdmax.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
56,46złTechnika w produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze [KSIĄŻKA]
-
- Dane i opinie o Księgarnia znak.com.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
58,43złTechnika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4 Szkoła ponadgimnazjalna | [DARMOWA DOSTAWA OD 89ZŁ]
-
-
- Dane i opinie o Księgarnia DobraKsiazka.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
59,35złTechnika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1
-
- Dane i opinie o matfel.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
62,47złTechnika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. - Katarzyna Kocierz
-
- Dane i opinie o EDUKAMP.PL
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
66,34złTechnika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. EDUKAMP
-
- Dane i opinie o Aleksiazka.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
70,12złTechnika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
-
- Dane i opinie o libristo.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
74,29złTechnika w produkcji cukierniczej Podrecznik Tom 1 Technik technologii zywnosci cukiernik T.4
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 54,87zł
Często kupowane razem
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
?
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja - Opinie
Klienci, którzy kupili Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane