Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Nr w wykazie MEN 09/2005
Nr wydania I
Podracznik dla zasadniczej szkoay zawodowej
Podracznik z nowej serii wydawniczej &"Kucharz maaej gastronomii&" do nauki przedmiotu podstawy rachunkowoaci, w zawodzie: kucharz maaej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoay zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojaciami ekonomicznymi dotyczacymi przedsiabiorstwa gastronomicznego, uczy wypeaniania dokumentacji rachunkowej w maaych zakaadach gastronomicznych. Omawia pojacia odpowiedzialnoaci majatkowej pracowników oraz efektywnoaci planowanych inwestycji, a takae sposoby posaugiwania sia kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rola marketingu, rodzaje cen i mara, kalkulacja cen sprzedaay.
Nr wydania I
Podracznik dla zasadniczej szkoay zawodowej
Podracznik z nowej serii wydawniczej &"Kucharz maaej gastronomii&" do nauki przedmiotu podstawy rachunkowoaci, w zawodzie: kucharz maaej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoay zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojaciami ekonomicznymi dotyczacymi przedsiabiorstwa gastronomicznego, uczy wypeaniania dokumentacji rachunkowej w maaych zakaadach gastronomicznych. Omawia pojacia odpowiedzialnoaci majatkowej pracowników oraz efektywnoaci planowanych inwestycji, a takae sposoby posaugiwania sia kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rola marketingu, rodzaje cen i mara, kalkulacja cen sprzedaay.
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Autor | Górska-Warsewicz Hanna |
Wybrane wydawnictwa ?Wybrane wydawnictwa to renomowane firmy, które publikują książki, znane z wysokiej jakości, różnorodności tytułów i często specjalizujące się w konkretnych gatunkach literatury. | WSiP |
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Miękka |
Format | 16.5x23.5cm |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2000 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 266 |
Szkoła ?Rodzaj szkoły wskazuje, do jakiego typu placówki edukacyjnej przeznaczone są podręczniki, uwzględniając różnice między nimi, co pozwala dopasować materiały do programu nauczania. | Szkoła średnia |
Rodzaj ?Rodzaj książki w podręcznikach szkolnych określa jej formę i treść. | Tradycyjne podręczniki |
Język oryginału | Polski |
ISBN | 9788302094057 |
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości- Oferty
-
- Dane i opinie o skladnicaksiegarska.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
10,22złKUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI. PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI. PODRĘCZNIK
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 10,22zł
Często kupowane razem
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
?
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości - Opinie
Klienci, którzy kupili Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane