Kafar Kolumbia Felipe Restrepo Anaerobic Natural Filter 250g - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku można wyczuć nuty kwiat bzu, winogrono, papaja.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku można wyczuć nuty kwiat bzu, winogrono, papaja.Kraj pochodzenia kawy: KolumbiaRegion: ChinchinaMetoda obróbki: Anaerobic naturalOdmiana: Caturra, colombiaOcena w cuppingu: 87.5 / 100 pktIntensywny aromat słodkich, tropikalnych owoców oraz kwiatów. Przypominająca rabarbar, wibrująca kwasowość o złożonym charakterze. Body gładkie, krągłe.
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku można wyczuć nuty kwiat bzu, winogrono, papaja.Kraj pochodzenia kawy: KolumbiaRegion: ChinchinaMetoda obróbki: Anaerobic naturalOdmiana: Caturra, colombiaOcena w cuppingu: 87.5 / 100 pktIntensywny aromat słodkich, tropikalnych owoców oraz kwiatów. Przypominająca rabarbar, wibrująca kwasowość o złożonym charakterze. Body gładkie, krągłe.
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Marka | Kafar |
Waga ?Określa ilość masy danego artykułu spożywczego, zazwyczaj wyrażoną w gramach, kilogramach lub innych jednostkach masy. Waga jest kluczowym elementem etykietowania, umożliwiając dokładne informowanie konsumentów o ilości produktu zawartego w opakowaniu. | 250g |
Rodzaj ?Rodzaj kawy wg stopnia zmielenia dzieli kawę na ziarnistą, mieloną oraz przetworzoną, czyli rozpuszczalną w postaci proszku gotowego do rozpuszczenia w wodzie lub mleku. | Kawa ziarnista |
Stopień palenia ?Stopień palenia kawy odnosi się do stopnia wypalenia ziaren kawy podczas procesu prażenia. Jest to jeden z czynników wpływających na smak i aromat kawy. Im dłużej ziarna są palone, tym ciemniejszy kolor uzyskują i silniejszy smak oraz aromat rozwijają. | Jasny |
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Kafar Kolumbia Felipe Restrepo Anaerobic Natural Filter 250g - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Kafar Kolumbia Felipe Restrepo Anaerobic Natural Filter 250g- Oferty
-
- Dane i opinie o coffeeselection.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Kawa od coffeeselection.pl
Warianty tego produktu
-
69,00złKafar Kolumbia Felipe Restrepo Anaerobic Natural Filter 250g
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 69,00zł
Często kupowane razem
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Zobacz także
Wybrane oferty
?
Kafar Kolumbia Felipe Restrepo Anaerobic Natural Filter 250g - Opinie
Klienci, którzy kupili Kafar Kolumbia Felipe Restrepo Anaerobic Natural Filter 250g, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane