Callebaut Czekolada Belgijska Biała 25,9% 250g - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
CZEKOLADA BELGIJSKA PASTYLKI
BIAŁA 25,9%
producent: Callebaut
waga 250g +/- 1g
Płynność: 2/5
Biała czekolada w formie kuwertury belgijskiej marki Callebaut. Posiada 25,9% prawdziwego masła kakaowego.
Doskonała do picia, musów, polew jak i bezpośredniego spożycia. Nie zawiera zbędnych tłuszczy.
Jest to czekolada najwyższej jakości o naturalnym waniliowym aromacie. Czekolada ma formę pastylek/kaletek.
Taka postać umożliwia łatwe dozowanie i rozpuszczanie do postaci płynnej.
Czekoladę można używać także do bezpośredniego spożycia. Czekoladę można również rozpuścić w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej.
Pozostałe zastosowanie: jako polewa do ciast, wypieków, lodów, deserów oraz do produkcji pralin i czekoladek.
Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia.
Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
skład: cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA : na 100 g produktu
Wartość energetyczna: 2338kJ/559 kcal
Tłuszcz: 34g w tym kwasy nasycone: 20g
Węglowodany: 57g w tym cukry: 57g
Białko: 6,2g
Sól: 0,22g
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu (4-20 st. C)
Wyprodukowano w Belgi
Czekolada pakowana w chroniący przed działaniem światła, tzw. doypack ze struną. (niewykorzystaną posypkę można zamknąć do ponownego użycia).
Opakowanie zawiera 250g czekolady konfekcjonowanej z oryginalnego 10kg opakowania.
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Marka | Callebaut |
Rodzaj ?Odnosi się do różnorodności smaków, składników oraz tekstur. To kategorie, takie jak mleczna, gorzka, biała czekolada czy praliny z nadzieniem truflowym, karmelem lub orzechami. | Czekolady |
Typ ?Odnosi się do ich przeznaczenia lub specyfiki, takiej jak czekolady deserowe, gorzkie, do pieczenia, a także praliny, trufle, czekolady nadziewane, czekolady do degustacji czy też sezonowe kolekcje. To kategoryzacja uwzględniająca różne sposoby spożycia, preferencje smakowe oraz okazje konsumpcji, umożliwiająca klientom łatwiejsze wybieranie produktów pasujących do ich potrzeb i gustów. | Białe |
Waga (g) ?Miara masy produktu, wyrażana najczęściej w gramach lub kilogramach. Jest istotna zarówno dla konsumentów, którzy chcą kontrolować ilość spożywanych kalorii i składników odżywczych, jak i dla producentów, którzy muszą zapewnić zgodność z regulacjami dotyczącymi etykietowania i sprzedaży. Poprawne określenie wagi ma kluczowe znaczenie dla rzetelności handlu i zadowolenia klienta. | 250 |
Produkty rekomendowane
Callebaut Czekolada Belgijska Biała 25,9% 250g - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Callebaut Czekolada Belgijska Biała 25,9% 250g- Oferty
-
- Dane i opinie o udanewypieki
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Czekolady i bombonierki od udanewypieki
Warianty tego produktu
-
28,00złCZEKOLADA BELGIJSKA biała 25,9% Callebaut 250g
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 28,00zł
Callebaut Czekolada Belgijska Biała 25,9% 250g - Opinie
Klienci, którzy kupili Callebaut Czekolada Belgijska Biała 25,9% 250g, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane