Wędzarnia Elektryczna Cyfrowa Borniak Uwdt-70V1.4 Timer 70l - Opis i dane produktu
-
Zgłoś

Wędzarnia Domowa Cyfrowa z Timerem Borniak UWDT-70 Simple Digital
kat. UWDT-70V1.4
Wędzarnia Cyfrowa Borniak UWDT-70 Simple z Timerem to nowoczesna komora wędzarnicza wyposażona w elektroniczny system kontrolowania temperatury i czasu wędzenia. Domowe wędzenie różnych produktów staje się coraz bardziej popularne, a wędzarnie Borniak nadają się do tego idealnie.
Sterownik Cyfrowy PID Simple z Timerem
Wbudowany elektroniczny system sterowania wędzarnią znacznie ułatwia jej obsługę i poprawia warunki wędzenia. Elektroniczny sterownik Simple czuwa nie tylko nad skuteczną pracą generatora produkującego wędzarniczy dym, ale także nad temperaturą i czasem procesu wędzenia. Wszystko to sprawia, że wędzarnia Borniak UWDT-70 jest praktycznie bezobsługowa, a gdy zadany czas wędzenia dobiegnie końca wędzarnia wyłączy się automatycznie sama.
kat. UWDT-70V1.4
Wędzarnia Cyfrowa Borniak UWDT-70 Simple z Timerem to nowoczesna komora wędzarnicza wyposażona w elektroniczny system kontrolowania temperatury i czasu wędzenia. Domowe wędzenie różnych produktów staje się coraz bardziej popularne, a wędzarnie Borniak nadają się do tego idealnie.
Sterownik Cyfrowy PID Simple z Timerem
Wbudowany elektroniczny system sterowania wędzarnią znacznie ułatwia jej obsługę i poprawia warunki wędzenia. Elektroniczny sterownik Simple czuwa nie tylko nad skuteczną pracą generatora produkującego wędzarniczy dym, ale także nad temperaturą i czasem procesu wędzenia. Wszystko to sprawia, że wędzarnia Borniak UWDT-70 jest praktycznie bezobsługowa, a gdy zadany czas wędzenia dobiegnie końca wędzarnia wyłączy się automatycznie sama.

Półki Haki Poprzeczki
W wędzarni Borniak UWDT-70 mamy możliwość wędzenia na 5 półkach równocześnie, dzięki bocznym uchwytom do ich mocowania. Jest to szczególnie przydatne do wędzenia serów i ryb układanych na wędzarniczych półkach. Przy zastosowaniu wszystkich 5 półek odległość między półkami wynosi ok 9 cm. Jeśli nie jest ona wystarczająca dla wędzonych przez nas produktów, możemy dowolnie manewrować ilością półek by dostosować je do naszych potrzeb.
W wędzarni Borniak UWDT-70 mamy możliwość wędzenia na 5 półkach równocześnie, dzięki bocznym uchwytom do ich mocowania. Jest to szczególnie przydatne do wędzenia serów i ryb układanych na wędzarniczych półkach. Przy zastosowaniu wszystkich 5 półek odległość między półkami wynosi ok 9 cm. Jeśli nie jest ona wystarczająca dla wędzonych przez nas produktów, możemy dowolnie manewrować ilością półek by dostosować je do naszych potrzeb.

Wędzarnia UWDT-70 Simple ma pojemność 70 L dzięki czemu przy umiejętnym rozłożeniu zmieścimy w niej ok. 10 kg wsadu mięsnego lub ok 8 kg kiełbasy. Wyroby możemy wędzić w pozycji leżącej lub w pozycji wiszącej na hakach dzięki wykorzystaniu poprzeczek.
Grzałki komory wędzarniczej
Komora wędzarni wyposażona jest w grzałkę o mocy 500 Wat, która gwarantuje osiągnięcie temperatury do 120°C. Włącza się ona w zależności od ustawionej przez nas na sterowniku temperatury. Na wysokość temperatury w komorze ma również wpływ grzałka generatora dymu, która ma moc 110 W. Powoduje ona rozgrzewanie zrębek wędzarniczych, aby produkowały czysty wędzarniczy dym. Działanie tej grzałki może rozgrzać komorę wędzarniczą nawet do 50°C.
Grzałki komory wędzarniczej
Komora wędzarni wyposażona jest w grzałkę o mocy 500 Wat, która gwarantuje osiągnięcie temperatury do 120°C. Włącza się ona w zależności od ustawionej przez nas na sterowniku temperatury. Na wysokość temperatury w komorze ma również wpływ grzałka generatora dymu, która ma moc 110 W. Powoduje ona rozgrzewanie zrębek wędzarniczych, aby produkowały czysty wędzarniczy dym. Działanie tej grzałki może rozgrzać komorę wędzarniczą nawet do 50°C.

Generator Dymu
Generator wytwarza dym wędzarniczy powstający podczas spalania zrębków. Spirala przesuwa wiórki na grzałkę gdzie są one spalane i zrzucane do pojemnika znajdującego się poniżej. Proces ten odbywa się bez przerwy co gwarantuje doskonałe zadymienie komory podczas całego wędzenia i przekłada się na doskonałą jakość poddawanych wędzeniu wyrobów. Generator dymu podłączamy przewodem do panelu sterowania, dzięki czemu wszystkie czynności związane z obsługą wędzarni wykonujemy za pomocą przełączników i głównego pokrętła.
Generator wytwarza dym wędzarniczy powstający podczas spalania zrębków. Spirala przesuwa wiórki na grzałkę gdzie są one spalane i zrzucane do pojemnika znajdującego się poniżej. Proces ten odbywa się bez przerwy co gwarantuje doskonałe zadymienie komory podczas całego wędzenia i przekłada się na doskonałą jakość poddawanych wędzeniu wyrobów. Generator dymu podłączamy przewodem do panelu sterowania, dzięki czemu wszystkie czynności związane z obsługą wędzarni wykonujemy za pomocą przełączników i głównego pokrętła.

Zasypanie całego generatora wiórkami pozwoli na wędzenie nawet do ośmiu godzin. Po przeliczeniu można uznać że w zależności od rodzaju zrębek koszt jednej godziny wędzenia w wędzarni Borniak UWDT-70 Simple mieści się między 0,95-1,45 zł/h
Nowa Misa Odgrodowa
Wędzarnia UWDT-70 wyposażono w nową misę odgrodową, usprawniającą przepływ powietrza oraz odprowadzanie tłuszczy. To bardzo ważny element wędzarni umieszczony w dolnej części komory nad grzałką generatora dymu. Tu gromadzą się skropliny powstające w wyniku oddziaływania wysokich temperatur na wędzone produkty. Konstrukcja misy odgrodowej umożliwia odprowadzenie tłuszczu do misy umieszczonej poniżej. Piętrowy układ otworów misy gwarantuje prawidłowy przepływ dymu wędzarniczego w całej komorze wędzarni.
Nowa Misa Odgrodowa
Wędzarnia UWDT-70 wyposażono w nową misę odgrodową, usprawniającą przepływ powietrza oraz odprowadzanie tłuszczy. To bardzo ważny element wędzarni umieszczony w dolnej części komory nad grzałką generatora dymu. Tu gromadzą się skropliny powstające w wyniku oddziaływania wysokich temperatur na wędzone produkty. Konstrukcja misy odgrodowej umożliwia odprowadzenie tłuszczu do misy umieszczonej poniżej. Piętrowy układ otworów misy gwarantuje prawidłowy przepływ dymu wędzarniczego w całej komorze wędzarni.
Izolacja ścian i drzwi wędzarni
Solidna konstrukcja wędzarni UWDT-70 ma na celu utrzymanie jak największej ilości ciepła w komorze wędzarniczej. Zmniejsza to zużycie energii elektrycznej i zdecydowanie obniża koszty wędzenia. Uzyskano to dzięki zastosowaniu podwójnych ścian komory wypełnionych wewnątrz pianką poliuretanową. Duże znaczenie mają również izolowane drzwi komory z zamknięciem na magnes. Solidna uszczelka silikonowa izolująca drzwi dodatkowo zatrzymuje ciepło wewnątrz urządzenia i nie wypuszcza dymu na zewnątrz.
Zewnętrzne ścianki wykonane są z blachy alu-cynk, która z powodzeniem poradzi sobie ze zmiennymi warunkami panującymi na zewnątrz. Wewnątrz komora wędzenia wykonana jest z blachy nierdzewnej posiadającej atest do kontaktu z żywnością.
Regulacja przepływu dymu
Wędzarnia cyfrowa Borniak UWDT-70 wyposażona jest w kominek z szybrem służący do regulacji dymu w komorze. Każde wędzenie powinno odbywać się w kontrolowanych warunkach, a jednym z podstawowych czynników jest właśnie odpowiednia i powtarzalna ilość dymu. Na spodzie rury kominka znajduje się tacka której zadaniem jest wyłapywanie nieczystości skraplających się w kominie podczas wędzenia, by nie dopuścić ich do kontaktu z żywnością.
Stopy czy Koła
Nowe uchwyty montażowe ułatwiają regulację wysokości stóp wędzarni. W razie potrzeby można je także wymienić na kółka by bez noszenia można było zmieniać położenie wędzarni. Standardowo wędzarnia wyposażona jest w regulowane stopy. Koła nie wchodzą w skład wędzarni i można je dokupić w naszym sklepie.
Jak obniżyć temperaturę w wędzarniach Borniak
Wiele produktów wymaga wędzenia w temperaturach poniżej 50°C. To przede wszystkim ryby, sery i niektóre owoce, ale w niskich temperaturach wędzimy także mięso i drób. Im temperatura w wędzarni jest niższa, tym proces wędzenia powinien być wydłużony, a wyroby bez konserwantów uzyskują dłuższy okres przydatności do spożycia.
Aby uzyskać tak obniżoną temperaturę w komorze wędzarni Borniak musimy zastosować Przystawkę do wędzenia na zimno. To dodatkowe wyposażenie, pozwoli na zdecydowane obniżenie temperatury w komorze. Przystawka zimnego wędzenia to specjalny pojemnik, w którym umieszczamy wyjęty z wędzarni generator dymu. Dzięki temu grzałka generatora nie rozgrzewa już komory wędzarni. Teraz dym produkowany jest z dala od wędzarni i przesyłany do jej wnętrza elastyczną rurą spiro. Im bardziej rozciągnięta jest rura tym temperatura dymu wysyłanego do wędzarni jest bliższa temperatury zewnętrznej. Przystawka nie wchodzi w skład wędzarni. Jest odrębnym produktem w naszym sklepie.
Wszystkie wędzarnie Borniak i wędzone w nich produkty są zgodne z normą potwierdzającą jakość. Zawartość benzo[a]pirenu w uwędzonej kiełbasie wynosi 0,5 ug/kg. Nowe przepisy dopuszczają maksymalnie 2 ug/kg.
W skład podstawowego zestawu wędzarni UWDT-70 wchodzi:
Szafa wędzarnicza UWDT-70 (poj. 70 L)
Generator Dymu GD-01
Sterownik Cyfrowy PID Simple
Timer: automat wyłączający wędzarnię po zadanym okresie wędzenia.
Zrębki wędzarnicze w ilości 10L ( na ok. 5 wędzeń)
Poprzeczki do zawieszania 3x
Misa odgrodowa usprawniającą przepływ powietrza oraz odprowadzanie tłuszczy
Regulowane stopki regulacyjne z możliwością wymiany na kółka
Miseczka na wodę i resztki spalonych zrębek wędzarniczych 2x
Uchwyty do przenoszenia 2x
Kominek z szybrem
Pokrywka do generatora dymu
Ociekacz pod kominkiem
Półka 1 sztuka
Haki S (5 szt.)
Haki podwójne (5 szt)
Kabel zasilający
Parametry techniczne:
Moc grzałki komory 500W
Napięcie znamionowe 230V
Bezpiecznik komory 8A
Moc grzałki generatora 110W
Bezpiecznik generatora 1,25A
Pojemność zasypu generatora 2L
Długość 395 mm
Szerokość 623 mm
Wysokość 1025 mm
Pojemność komory 70L
Szerokość wewnętrzna 400 mm
Długość wewnętrzna 300 mm
Wysokość wewnętrzna 600 mm
Maksymalny wsad 10 kg
Ilość półek max.6
Średnica komina 80 mm
Maksymalna temperatura 120 C
Materiał AluZynk + Stal Nierdzewna
Wymiary opakowania 520/430/920 mm
Gwarancja 24 miesiące
Waga 24 kg (z kartonem 26 kg)
Dlaczego warto mieć wędzarnię Borniak UWDT-70:
Zewnętrzna konstrukcja - ALU-Cynk odporny na warunki atmosferyczne.
Wewnętrzna konstrukcja - stal nierdzewna z atestem do kontaktu z żywnością.
Szczelne drzwi z zamknięciem magnetycznym i uszczelką sylikonową.
Pojemność komory wędzenia: 70 l (10 kg mięsa, ok 8 kg kiełbasy).
Możliwość wędzenia: na półkach, poprzeczkach lub hakach
Wydajny generator dymu GD-01 zapewniający spalanie zrębek i produkcję dymu
Sterownik Simple by Borniak :optymalne i funkcjonalne sterowanie cyfrowe utrzymujące stabilną temperaturę podczas całego procesu wędzenia.
Timer : automat wyłączający wędzarnię po zadanym okresie wędzenia.
Grzałka komory i radiator - Odpowiadają za parametry grzewcze w komorze.
Kominek z szybrem - Regulacja gęstości dymu w komorze.
Ociekacz szybra - Eliminuje ściekający z kominka osad.
Nowa Misa Odgrodowa - usprawnia przepływ powietrza oraz odprowadzanie tłuszczy
Nowe stopki regulacyjne z możliwością wymiany na kółka, aby usprawnić przemieszczanie urządzenia.
Energooszczędna – maksymalny pobór prądu: 0,6 kW na godzinę użytkowania.
Tania eksploatacja - 2 litry zrębek:maksymalnie 8 godzin wytwarzania dymu.
Koszt zrębek- zależny od rodzaju drewna wędzarniczego od 0,95- 1,45 zł/h wędzenia
Czy wędzarnia Borniak to dobry wybór ?
Tradycyjne metody wędzenia są bezkonkurencyjne dlatego dążąc do perfekcji, stale poszerzamy ofertę i podnosimy jakość produktów oferowanych w naszym sklepie. Obecnie najwygodniejszymi pod względem użytkowania i ekonomi są wędzarnie Borniak. To polski producent wędzarni elektrycznych, które do produkcji dymu wykorzystują zrębki wędzarnicze wyselekcjonowane z drzew liściastych rosnących w czystych ekologicznie rejonach Polski. Spalane w wędzarniach Borniak zrębki produkują całkowicie naturalny, wolny od chemicznych dodatków, pyłów i zanieczyszczeń dym przenikający i konserwujący wędzone produkty.
Zobacz Jakie to proste
Solidna konstrukcja wędzarni UWDT-70 ma na celu utrzymanie jak największej ilości ciepła w komorze wędzarniczej. Zmniejsza to zużycie energii elektrycznej i zdecydowanie obniża koszty wędzenia. Uzyskano to dzięki zastosowaniu podwójnych ścian komory wypełnionych wewnątrz pianką poliuretanową. Duże znaczenie mają również izolowane drzwi komory z zamknięciem na magnes. Solidna uszczelka silikonowa izolująca drzwi dodatkowo zatrzymuje ciepło wewnątrz urządzenia i nie wypuszcza dymu na zewnątrz.
Zewnętrzne ścianki wykonane są z blachy alu-cynk, która z powodzeniem poradzi sobie ze zmiennymi warunkami panującymi na zewnątrz. Wewnątrz komora wędzenia wykonana jest z blachy nierdzewnej posiadającej atest do kontaktu z żywnością.
Regulacja przepływu dymu
Wędzarnia cyfrowa Borniak UWDT-70 wyposażona jest w kominek z szybrem służący do regulacji dymu w komorze. Każde wędzenie powinno odbywać się w kontrolowanych warunkach, a jednym z podstawowych czynników jest właśnie odpowiednia i powtarzalna ilość dymu. Na spodzie rury kominka znajduje się tacka której zadaniem jest wyłapywanie nieczystości skraplających się w kominie podczas wędzenia, by nie dopuścić ich do kontaktu z żywnością.
Stopy czy Koła
Nowe uchwyty montażowe ułatwiają regulację wysokości stóp wędzarni. W razie potrzeby można je także wymienić na kółka by bez noszenia można było zmieniać położenie wędzarni. Standardowo wędzarnia wyposażona jest w regulowane stopy. Koła nie wchodzą w skład wędzarni i można je dokupić w naszym sklepie.
Jak obniżyć temperaturę w wędzarniach Borniak
Wiele produktów wymaga wędzenia w temperaturach poniżej 50°C. To przede wszystkim ryby, sery i niektóre owoce, ale w niskich temperaturach wędzimy także mięso i drób. Im temperatura w wędzarni jest niższa, tym proces wędzenia powinien być wydłużony, a wyroby bez konserwantów uzyskują dłuższy okres przydatności do spożycia.
Aby uzyskać tak obniżoną temperaturę w komorze wędzarni Borniak musimy zastosować Przystawkę do wędzenia na zimno. To dodatkowe wyposażenie, pozwoli na zdecydowane obniżenie temperatury w komorze. Przystawka zimnego wędzenia to specjalny pojemnik, w którym umieszczamy wyjęty z wędzarni generator dymu. Dzięki temu grzałka generatora nie rozgrzewa już komory wędzarni. Teraz dym produkowany jest z dala od wędzarni i przesyłany do jej wnętrza elastyczną rurą spiro. Im bardziej rozciągnięta jest rura tym temperatura dymu wysyłanego do wędzarni jest bliższa temperatury zewnętrznej. Przystawka nie wchodzi w skład wędzarni. Jest odrębnym produktem w naszym sklepie.
Wszystkie wędzarnie Borniak i wędzone w nich produkty są zgodne z normą potwierdzającą jakość. Zawartość benzo[a]pirenu w uwędzonej kiełbasie wynosi 0,5 ug/kg. Nowe przepisy dopuszczają maksymalnie 2 ug/kg.
W skład podstawowego zestawu wędzarni UWDT-70 wchodzi:
Szafa wędzarnicza UWDT-70 (poj. 70 L)
Generator Dymu GD-01
Sterownik Cyfrowy PID Simple
Timer: automat wyłączający wędzarnię po zadanym okresie wędzenia.
Zrębki wędzarnicze w ilości 10L ( na ok. 5 wędzeń)
Poprzeczki do zawieszania 3x
Misa odgrodowa usprawniającą przepływ powietrza oraz odprowadzanie tłuszczy
Regulowane stopki regulacyjne z możliwością wymiany na kółka
Miseczka na wodę i resztki spalonych zrębek wędzarniczych 2x
Uchwyty do przenoszenia 2x
Kominek z szybrem
Pokrywka do generatora dymu
Ociekacz pod kominkiem
Półka 1 sztuka
Haki S (5 szt.)
Haki podwójne (5 szt)
Kabel zasilający
Parametry techniczne:
Moc grzałki komory 500W
Napięcie znamionowe 230V
Bezpiecznik komory 8A
Moc grzałki generatora 110W
Bezpiecznik generatora 1,25A
Pojemność zasypu generatora 2L
Długość 395 mm
Szerokość 623 mm
Wysokość 1025 mm
Pojemność komory 70L
Szerokość wewnętrzna 400 mm
Długość wewnętrzna 300 mm
Wysokość wewnętrzna 600 mm
Maksymalny wsad 10 kg
Ilość półek max.6
Średnica komina 80 mm
Maksymalna temperatura 120 C
Materiał AluZynk + Stal Nierdzewna
Wymiary opakowania 520/430/920 mm
Gwarancja 24 miesiące
Waga 24 kg (z kartonem 26 kg)
Dlaczego warto mieć wędzarnię Borniak UWDT-70:
Zewnętrzna konstrukcja - ALU-Cynk odporny na warunki atmosferyczne.
Wewnętrzna konstrukcja - stal nierdzewna z atestem do kontaktu z żywnością.
Szczelne drzwi z zamknięciem magnetycznym i uszczelką sylikonową.
Pojemność komory wędzenia: 70 l (10 kg mięsa, ok 8 kg kiełbasy).
Możliwość wędzenia: na półkach, poprzeczkach lub hakach
Wydajny generator dymu GD-01 zapewniający spalanie zrębek i produkcję dymu
Sterownik Simple by Borniak :optymalne i funkcjonalne sterowanie cyfrowe utrzymujące stabilną temperaturę podczas całego procesu wędzenia.
Timer : automat wyłączający wędzarnię po zadanym okresie wędzenia.
Grzałka komory i radiator - Odpowiadają za parametry grzewcze w komorze.
Kominek z szybrem - Regulacja gęstości dymu w komorze.
Ociekacz szybra - Eliminuje ściekający z kominka osad.
Nowa Misa Odgrodowa - usprawnia przepływ powietrza oraz odprowadzanie tłuszczy
Nowe stopki regulacyjne z możliwością wymiany na kółka, aby usprawnić przemieszczanie urządzenia.
Energooszczędna – maksymalny pobór prądu: 0,6 kW na godzinę użytkowania.
Tania eksploatacja - 2 litry zrębek:maksymalnie 8 godzin wytwarzania dymu.
Koszt zrębek- zależny od rodzaju drewna wędzarniczego od 0,95- 1,45 zł/h wędzenia
Czy wędzarnia Borniak to dobry wybór ?
Tradycyjne metody wędzenia są bezkonkurencyjne dlatego dążąc do perfekcji, stale poszerzamy ofertę i podnosimy jakość produktów oferowanych w naszym sklepie. Obecnie najwygodniejszymi pod względem użytkowania i ekonomi są wędzarnie Borniak. To polski producent wędzarni elektrycznych, które do produkcji dymu wykorzystują zrębki wędzarnicze wyselekcjonowane z drzew liściastych rosnących w czystych ekologicznie rejonach Polski. Spalane w wędzarniach Borniak zrębki produkują całkowicie naturalny, wolny od chemicznych dodatków, pyłów i zanieczyszczeń dym przenikający i konserwujący wędzone produkty.
Zobacz Jakie to proste
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Marka | Borniak |
Cechy dodatkowe ?Dodatkowe funkcje i udogodnienia, które mogą ułatwić grillowanie i poprawić jego jakość. Mogą to być np. stół boczny, włączniki elektryczne, dodatkowe półki, wbudowany termometr czy włącznik piekarnika. Te cechy zwiększają wygodę i wszechstronność grilla, pozwalając dostosować go do swoich potrzeb i preferencji. | Termometr |
Model | UWDT-70V1.4 |
Wymiary |
|
Wysokość (cm) ?Określa odległość między grillem a podłożem lub stojakiem. Ta cecha jest istotna, ponieważ wpływa na wygodę obsługi i pracę przy grillu. Wyższe grille mogą zapewnić bardziej ergonomiczne warunki grillowania, umożliwiając użytkownikowi komfortowe przygotowywanie potraw bez konieczności ciągłego schylania się. Wysokość może być regulowana lub stała. | 100 |
Szerokość (cm) ?Miara przestrzeni roboczej lub rozmiaru samego urządzenia. Odpowiada za powierzchnię dostępną do grillowania lub wędzenia. Szerokość może się znacząco różnić w zależności od modelu i rodzaju urządzenia. Większa szerokość może pomieścić więcej potraw na raz, co jest przydatne podczas grillowania lub wędzenia dla większej grupy osób. | 63 |
Głębokość (cm) ?Odległość między przednią a tylną częścią grilla mierzona w centymetrach. To ważny parametr, który określa, jak wiele miejsca zajmie grill na Twoim tarasie lub w ogrodzie. Jeśli masz ograniczoną przestrzeń, warto zwrócić uwagę na tę wartość, aby upewnić się, że grill zmieści się w zamierzonym miejscu. | 40 |
Produkty rekomendowane
Wędzarnia Elektryczna Cyfrowa Borniak Uwdt-70V1.4 Timer 70l - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
-
Autoryzowany Partner raty 0%
- Dane i opinie o dobregrille.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od dobregrille.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia elektryczna Borniak UWDT-70 V1.4 TIMER - Sklep specjalistyczny
-
- Dane i opinie o grillspot.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od grillspot.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złBorniak Wędzarnia Timer UWDT-70 GWARANCJA NAJLEPSZEJ CENY - napisz jeśli znalazłeś lepszą ofertę
-
Autoryzowany Partner Warszawa
- Dane i opinie o grilliogrod.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od grilliogrod.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia TIMER UWDT-70v1.4 BORNIAK
Wędzarnia Elektryczna Cyfrowa Borniak Uwdt-70V1.4 Timer 70l - Pozostałe oferty
-
NEGOCJUJ CENĘ : 48 690 033 461
- Dane i opinie o decofire.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od decofire.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia domowa Borniak Timer UWDT-70 v1.4 --- OFICJALNY SKLEP Borniak
-
Zamów do 23:00, dostawa jutro!
- Dane i opinie o Militaria.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od Militaria.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia elektryczna Borniak Timer UWDT v1.4 - 70 l
-
- Dane i opinie o nagrillu.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od nagrillu.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia Borniak Timer UWDT-70v1.4
-
RABATY DO -50% - 605 500 500
- Dane i opinie o produktypremium.com
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od produktypremium.com
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia elektryczna Borniak UWDT-70 Timer
-
- Dane i opinie o grille-bielsko.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od grille-bielsko.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia Borniak 70 TIMER
-
- Dane i opinie o grill360.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od grill360.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia domowa Borniak Timer UWDT-70 v1.4 --- OFICJALNY SKLEP Borniak
-
-
- Dane i opinie o robimywedliny.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Wędzarnie od robimywedliny.pl
Warianty tego produktu
-
4 199,00złWędzarnia BORNIAK 70 TIMER UWDT-70 v1.4
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 4 199,00zł
Często kupowane razem
Produkty rekomendowane
Zobacz także
Wybrane oferty
?
Wędzarnia Elektryczna Cyfrowa Borniak Uwdt-70V1.4 Timer 70l - Opinie
Klienci, którzy kupili Wędzarnia Elektryczna Cyfrowa Borniak Uwdt-70V1.4 Timer 70l, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane