Callebaut Czekolada Ruby Rubinowa Różowa 0,25kg - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Czekolada Callebaut
Ruby 0,25 kg.
Rubinowa RB1
Klasa Premium
Czekolada którą mamy Państwu przyjemność zaprezentować odznacza się głębokim, zachęcającym do degustacji aromatem a jej jedwabista, gładka konsystencja zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Wyrafinowany, szlachetny i zrównoważony smak prawdziwej belgijskiej czekolady urzeknie z pewnością każdego, kto skosztuje chociaż raz tego przysmaku.
Jest to czekolada z najświeższej dostawy prosto z Belgii
Każde opakowanie zawiera nalepkę informacyjną, na której znajdziesz m.in. datę ważności oraz dane producenta.
Produkt pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną, co pozwala na zachowanie długiej świeżości.
Torebkę można wielokrotnie otwierać i zamykać, poza tym jest ona bardzo trwała.
Występuje w formie pastylek/kaletek.
Dzięki temu czekoladę łatwo się dozuje i rozpuszcza.
Czekoladę można stosowa do bezpośredniego spożycia.
Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady.
Po czekoladzie ciemnej, mlecznej i białej - ruby jest pierwszym odkryciem w świecie czekolady od 80 lat. Ten dar od matki natury zaskakuje i olśniewa całkowicie nowym smakiem i kolorem, wytworzonym z ziarna kakaowego ruby - bez dodatku żadnych barwników czy aromatów owocowych.
Zatrać się kolorze rubinu. Zatrać się w smaku intensywnych owoców i świeżych, kwaśnych nutach. Unikalny smak i kolor Ruby inspiruje do tworzenia kreatywnych połączeń smakowych w konfekcji czekoladowej, wypiekach i deserach. Z idealną płynnością, ruby RB1 jest doskonała w szerokiej gamie aplikacji, od konfekcji, oblewania, ganache, musy i wiele więcej. Pozwól, aby RB1 zapoczątkowało w Tobie nową kreatywność.
Doskonała do czekoladowego fondue.
Spróbuj smaku dowolnie dobranych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.
Czekoladę można stosować również:
- jako polewę do ciast i wypieków,
- jako polewę do lodów i deserów,
- do produkcji pralin i czekoladek.
Przechowywanie:
Kraj Pochodzenia
Skład:
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko odtłuszczone w proszku; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kwas: kwas cytrynowy; naturalny aromat waniliowy
Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna 564 kcal; Cukry (Mono i Disacharydy) 48,6 g; Zawartość ogólna tłuszczu 35,9 g; Błonnik pokarmowy 0,7 g; Kwasy tłuszczowe nasycone 21,5 g; Zawartość ogólna białka 9,3 g; Węglowodany przyswajalne 49,7 g; SÓL 0,26 g;
Ruby 0,25 kg.
Rubinowa RB1
Klasa Premium
Czekolada którą mamy Państwu przyjemność zaprezentować odznacza się głębokim, zachęcającym do degustacji aromatem a jej jedwabista, gładka konsystencja zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Wyrafinowany, szlachetny i zrównoważony smak prawdziwej belgijskiej czekolady urzeknie z pewnością każdego, kto skosztuje chociaż raz tego przysmaku.
Jest to czekolada z najświeższej dostawy prosto z Belgii
Każde opakowanie zawiera nalepkę informacyjną, na której znajdziesz m.in. datę ważności oraz dane producenta.
Produkt pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną, co pozwala na zachowanie długiej świeżości.
Torebkę można wielokrotnie otwierać i zamykać, poza tym jest ona bardzo trwała.
Występuje w formie pastylek/kaletek.
Dzięki temu czekoladę łatwo się dozuje i rozpuszcza.
Czekoladę można stosowa do bezpośredniego spożycia.
Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub fondue. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady.
Po czekoladzie ciemnej, mlecznej i białej - ruby jest pierwszym odkryciem w świecie czekolady od 80 lat. Ten dar od matki natury zaskakuje i olśniewa całkowicie nowym smakiem i kolorem, wytworzonym z ziarna kakaowego ruby - bez dodatku żadnych barwników czy aromatów owocowych.
Zatrać się kolorze rubinu. Zatrać się w smaku intensywnych owoców i świeżych, kwaśnych nutach. Unikalny smak i kolor Ruby inspiruje do tworzenia kreatywnych połączeń smakowych w konfekcji czekoladowej, wypiekach i deserach. Z idealną płynnością, ruby RB1 jest doskonała w szerokiej gamie aplikacji, od konfekcji, oblewania, ganache, musy i wiele więcej. Pozwól, aby RB1 zapoczątkowało w Tobie nową kreatywność.
Doskonała do czekoladowego fondue.
Spróbuj smaku dowolnie dobranych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.
Czekoladę można stosować również:
- jako polewę do ciast i wypieków,
- jako polewę do lodów i deserów,
- do produkcji pralin i czekoladek.
Przechowywanie:
- Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Kraj Pochodzenia
- Belgia
Skład:
- czekolada RUBY Callebaut
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko odtłuszczone w proszku; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kwas: kwas cytrynowy; naturalny aromat waniliowy
Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna 564 kcal; Cukry (Mono i Disacharydy) 48,6 g; Zawartość ogólna tłuszczu 35,9 g; Błonnik pokarmowy 0,7 g; Kwasy tłuszczowe nasycone 21,5 g; Zawartość ogólna białka 9,3 g; Węglowodany przyswajalne 49,7 g; SÓL 0,26 g;
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Marka | Callebaut |
Rodzaj ?Odnosi się do różnorodności smaków, składników oraz tekstur. To kategorie, takie jak mleczna, gorzka, biała czekolada czy praliny z nadzieniem truflowym, karmelem lub orzechami. | Czekolady |
Typ ?Odnosi się do ich przeznaczenia lub specyfiki, takiej jak czekolady deserowe, gorzkie, do pieczenia, a także praliny, trufle, czekolady nadziewane, czekolady do degustacji czy też sezonowe kolekcje. To kategoryzacja uwzględniająca różne sposoby spożycia, preferencje smakowe oraz okazje konsumpcji, umożliwiająca klientom łatwiejsze wybieranie produktów pasujących do ich potrzeb i gustów. | Do fondue |
Skład ?Lista użytych składników, takich jak kakao, masło kakaowe, cukier, mleko, orzechy, owoce itp. To informacja o proporcjach i jakości użytych składników, decydujących o smaku, teksturze i wartościach odżywczych produktu. Skład jest kluczowy dla alergików i osób dbających o dietę, pozwalając świadomie wybierać produkty zgodne z ich preferencjami i potrzebami żywieniowymi. | Bez dodatków |
Zawartość kakao (%) ?Procentowa zawartość kakao oznacza, ile procent masy całego produktu stanowi kakao lub produkty pochodzące z kakao. Wyższy procent oznacza większą ilość kakao w produkcie. Zawartość kakao ma wpływ na smak, konsystencję i jakość słodyczy. | 47 |
Waga (g) ?Miara masy produktu, wyrażana najczęściej w gramach lub kilogramach. Jest istotna zarówno dla konsumentów, którzy chcą kontrolować ilość spożywanych kalorii i składników odżywczych, jak i dla producentów, którzy muszą zapewnić zgodność z regulacjami dotyczącymi etykietowania i sprzedaży. Poprawne określenie wagi ma kluczowe znaczenie dla rzetelności handlu i zadowolenia klienta. | 250 |
Produkty rekomendowane
Callebaut Czekolada Ruby Rubinowa Różowa 0,25kg - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Callebaut Czekolada Ruby Rubinowa Różowa 0,25kg- Oferty
-
Sprawdź Smart! okazje
- Dane i opinie o allegro.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
- Czekolady i bombonierki od allegro.pl
Warianty tego produktu
-
28,50złCzekolada Ruby Rubinowa Callebaut różowa 0,25 kg
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 28,50zł
Często kupowane razem
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
?
Callebaut Czekolada Ruby Rubinowa Różowa 0,25kg - Opinie
Klienci, którzy kupili Callebaut Czekolada Ruby Rubinowa Różowa 0,25kg, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane