New York Times Cooking - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
You Don't Need a Recipe. Really, You Don't.
Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes.
Find inspiration with more than one hundred 'no-recipe recipes' - each gloriously photographed - to make with the ingredients you have on hand or could pick up on a quick trip to the shops.
Including Taleggio Grilled Cheese with Egg and Honey, Weeknight Fried Rice, Pasta with Chickpeas and a Negroni,
Quick Roasted Chicken with Tarragon, Teriyaki Salmon with Mixed Greens, Smashed Potatoes with Bacon, Cheese and Greens, Chicken with Caramelized Onions and Croutons and gooey Oven S'Mores.
Enjoy relaxed cooking every day.
Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes.
Find inspiration with more than one hundred 'no-recipe recipes' - each gloriously photographed - to make with the ingredients you have on hand or could pick up on a quick trip to the shops.
Including Taleggio Grilled Cheese with Egg and Honey, Weeknight Fried Rice, Pasta with Chickpeas and a Negroni,
Quick Roasted Chicken with Tarragon, Teriyaki Salmon with Mixed Greens, Smashed Potatoes with Bacon, Cheese and Greens, Chicken with Caramelized Onions and Croutons and gooey Oven S'Mores.
Enjoy relaxed cooking every day.
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Zintegrowana |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2021 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 256 |
Język ?Język w książkach z literatury obcojęzycznej określa język, w którym została napisana treść. Może to być angielski, francuski, niemiecki itp. Wybierając książkę, warto zwrócić uwagę na język, którym posługuje się autor, aby czytelnik mógł wybrać pozycję odpowiadającą swoim preferencjom językowym i umiejętnościom. | Po angielsku |
ISBN | 9781529109832 |
Produkty rekomendowane
New York Times Cooking - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
New York Times Cooking- Oferty
-
- Dane i opinie o megaksiazki.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
112,09złNew York Times Cooking Sifton, Sam
-
- Dane i opinie o libristo.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
137,10złNew York Times Cooking
-
- Dane i opinie o krainaksiazek.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
151,67złNew York Times Cooking: No-Recipe Recipes
-
- Dane i opinie o dvdmax.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
164,99złNew York Times Cooking - Sam Sifton [KSIĄŻKA]
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 112,09zł
Często kupowane razem
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
?
New York Times Cooking - Opinie
Klienci, którzy kupili New York Times Cooking, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane