Technologia gastronomiczna. Część 1 - Opis i dane produktu
-
Zgłoś
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.Autorzy: Anna KmiołekData wprowadzenia: 2013-01-17EAN: 9788302112553ISBN: 978-83-02-112-553Liczba stron: 312Oprawa: broszuraRok wydania: 2010Wymiary: 17,0x24,0
Podstawowe informacje |
|
---|---|
Autor | Anna Kmiołek |
Wybrane wydawnictwa ?Wybrane wydawnictwa to renomowane firmy, które publikują książki, znane z wysokiej jakości, różnorodności tytułów i często specjalizujące się w konkretnych gatunkach literatury. | WSiP |
Okładka ?Okładka książki to zewnętrzna część, która chroni i prezentuje treść. To pierwszy element, który przyciąga uwagę czytelników, zawierając tytuł, autora i grafikę. | Miękka |
Format | 17x24 cm |
Rok wydania ?Rok, w którym książka została opublikowana i dostępna dla czytelników. Pomaga określić, jak dawno została wydana. | 2010 |
Ilość stron ?Ilość stron to liczba kartek z tekstem wewnątrz książki, która określa jej długość i objętość treści. | 120 |
Szkoła ?Rodzaj szkoły wskazuje, do jakiego typu placówki edukacyjnej przeznaczone są podręczniki, uwzględniając różnice między nimi, co pozwala dopasować materiały do programu nauczania. | Szkoła średnia |
Klasa ?Klasa oznacza konkretny rok lub stopień edukacji, dla którego podręcznik jest przeznaczony. Pomaga dostosować treść do poziomu rozwoju i wymagań uczniów. | 1 |
Rodzaj ?Rodzaj książki w podręcznikach szkolnych określa jej formę i treść. | Tradycyjne podręczniki |
ISBN | 9788302112553 |
Produkty rekomendowane
Technologia gastronomiczna. Część 1 - Pytania i odpowiedzi
Zastanawiasz się jak poprawnie użytkować zakupiony produkt? Porady na forum naszych ekspertów w mig rozwieją Twoje wątpliwości! Pytania i Odpowiedzi pomogą użytkownikom serwisu w poprawnym korzystaniu i cieszeniu się z nowo zakupionych produktów.
Produkty rekomendowane
Technologia gastronomiczna. Część 1- Oferty
-
- Dane i opinie o podrecznikowo.pl
- Zobacz ofertę
- O ofercie
-
Zgłoś uwagi
Warianty tego produktu
-
33,90złTechnologia gastronomiczna, podręcznik, część 1,WSiP
-
Historia cen - trend cenowy
Aktualnie najniższa cena: 33,90zł
Często kupowane razem
Reklama - oferty sklepów
Produkty rekomendowane
Wybrane oferty
?
Technologia gastronomiczna. Część 1 - Opinie
Klienci, którzy kupili Technologia gastronomiczna. Część 1, mogą podzielić się swoją opinią poprzez ankietę Zaufanych Opinii. Prezentujemy wszystkie oceny (zarówno pozytywne jak i negatywne), a Zaufane Opinie oznaczone są zieloną tarczą.
Produkty rekomendowane